keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Aarre + sälää

Yksi kirpputoriperiaatteeni, jolle ei ole edes mitään kovinkaan kummoisia perusteita, on Uffin välttäminen. Yksi käytännönläheinen syy kieltäymykselleni on Uffin euronpäivät, koska kannan noilta kirpputorimaailman hulluilta päiviltä kotiin harkitsemattomia ostoksia liian helposti. Kokemusta on. Suurin osa euronpäiviltä ostamistani vaatteista, on jo aika päivää sitten siirtyneet uusille omistajille. Toki poikkeuksiakin on ja niihin lukeutuu Mallimarin ruskea villakangastakki, jonka ostin viitisen vuotta sitten.

Nyt ruskealle 80-luvun alpakkavillaiselle takille löytyi kilpailija. Harmillista sinänsä, että Uffilla oli meneillään normaalit viikot, koska ostin omalla mittapuullani kalliin kirppistakin ja vielä Uffilta.
Mutta kyllä se on kaunis ja ihana. Ja vähän isokin, mutta sille ei voi nyt mitään. Kaulus on tekoturkista (aloin kyllä jälkeenpäin epäillä tätä asiaa, mutta olen lähes varma että se on tekoturkista, koska karva tuntuu kovin vaahtomuovimaiselta), kangas villaa ja laput viittaavat ompelimoon.

Säläkategoriaan menevät rock-henkinen nahkahame (leikkaan todennäköisesti nuo soljet pois), kukallinen huivi (taitaa olla villasekoitetta), mokkahansikkaat (käyttämättömät!) ja Hirmuhiirten luola -kirja (suosikki lapsuudesta). Kaksi ensimmäistä löytyivät Lähetyskirpputorilta 50 %:n alennuksella ja nahkahansikkaat Puutarhakadun Pelastusarmeijalta. Hirmuhiirten luola toi niin nostalgisia muistoja, että nappasin sen mukaani Löytökirppiksellä käydessäni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti