sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kaunista pääsiäistä!

Pääsiäinen on täällä. Minulle tämä juhla tarkoittaa yleensä kukkia, sesonkiherkkuja, pientä breikkiä töistä ja vierailuja ystävien ja perheen parissa. Tänä vuonna, kuten monet muutkin, pysymme kodin seinien sisällä tavallista tiiviimmin. Onneksi teimme kodin sisustuksen melko nopealla sykkeellä, koska nyt on ollut ihana nauttia uudesta kodista ilman muuttolaatikoita ja muuta sälää. Kodista on tullut entistä merkittävämpi paikka ja olemme varsin onnekkaita, että kotona on turvallista, kaunista ja jopa inspiroivaa.


Pääsiäiseksi otin esiin maltillisen määrän pääsiäiskoristeita ja asettelin ne pieniin ryhmiin pitkin kotia. Tämän vuoden korona-erikoisuus on rairuoho! En ole lapsuuden jälkeen tätä juttua edes harkinnut pääsiäiseksi, mutta tällä kertaa nappasin ruohopussin kaupasta ja haastoin kanssa-asujan rairuohon istutushommiin. Jännityksellä seurasimme, nouseeko ruoho pääsiäiseksi ja kyllä, tulihan siitä ihan komea. Rairuoho ei kyllä pääse pääsiäisjuttujen vakiolistalle  en oikein osaa edes koristella tuota ruohomattoa.




Tänä vuonna päätin hemmotella itseäni ja ostaa kukkakaupasta ihan ikiomat oranssit jaloleinikit pääsiäisen kunniaksi. Jaloleinikit ovat mielestäni aivan ihania, suorastaan kukkasuosikkejani ja sinänsä ihme, että nämä taitavat olla ihan ensimmäiset leinikit, mitä olen koskaan hankkinut.


Onneksi tajusin varata kukat kukkakaupasta, koska kun hain pakettia torstaina, kuulin, että varaus oli järkevää ja kukat olivat loppuneet. Olen nyt koronan aikana pyrkinyt tukemaan pieniä lähikatujen yrittäjiä ja onneksi sentään lähikukkakaupassa on ainakin pääsiäisen aikaan ollut sentään menekkiä.



Muuten pääsiäiskoristeet ovat erittäin tuttuja ja männävuosina nähtyjä  yhtään uutta koristetta en ole kirpparilta hankkinut, ja ihan hyvä niin.

Hyvää ja rauhallista pääsiäistä!

6 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa pääsiäistä myös sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Jaloleinikit ovat kyllä aivan ihania. Laitoin juuri omaankin postaukseen kuvan niistä, mutten siinä kohtaa muistanut kukkien nimeä. Pitäisi itsekin tehdä kuten sinä ja ostaa kukat kukkakaupasta marketin sijaan.
    Pienellä estetiikalla saa jo hyvän pääsiäistunnelman aikaiseksi. Rentouttavaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nuo leinikit on kyllä ihania. Täytyy tulla kurkkaamaan kuvasi myös! Rentoa pääsiäisen jatkoa myös sulle!

      Poista