maanantai 13. toukokuuta 2019

Sekalaisia löytöjä + tunnelmia Mansen blogikirppikseltä


Mansen blogikirppis koettiin edellisviikonloppuna ja olipa Tampereella kivaa! Tapahtuma oli älyttömän hyvin järjestetty ja oli hienoa tavata livenä blogikollegoja ja instaajia. Myyntipöydät laitettiin kuntoon jo lauantaina ja sunnuntaina koitti sitten h-hetki. Väkeäkin riitti kirppiksellä hyvin ja tavaraa lähti mukavasti kiertoon. Myös aikaisemmista vuosista tuttu jonokin ehti muodostua Finlaysonin alueen sisäpihalle ihan mukavan pituiseksi ennen kuin kirppiksen ovet avattiin innokkaille shoppaajille.



Vooninki-salissa on luvassa jatkossakin näitä mahtavia kirppistapahtumia. Kannattaa laittaa Facebookissa ja Instagramissa seurantaan Vooninki Flea Market, missä infotaan myös seuraavista Vooninki Flea Market SOME -kirppiksistä.


Kuvat kirppistapahtumasta on otettu hetkeä ennen kuin Vooningin ovet avattiin. Askartelin myyntipöydälleni nimilapun ja tekevälle selvästi sattuu: instagram meinasi jäädä intagramiksi…

Onnistuin itse sulkemaan silmäni melkein kaikilta houkutuksilta tapahtuman aikana. Monet pöydät notkuivat vaikka mitä ihania herkkuja, mutta itse nappasin @mirturi:n pöydältä vain yhden Aarikan mustavihreän Tuliainen-purkin 4 eurolla. Nyt kaapissa on neljää eri väriä tuota purnukkaa.



Tuon ruskeavalkoisen Tuliaispurkin olen löytänyt myös tänä keväänä, mutta nyt täytyy myöntää, että en laisinkaan muista, koska ja mistä ja mitä purnukka edes on maksanut. Yleensä pidän ihan tätä blogiakin varten kirjaa kirppishankinnoista, mutta nyt on sekä muistissa että ’kirjanpidossa’ aukko.


Blogikirppiksen lisäksi on tullut kierreltyä kirppareita vähän sillä sun täällä. Sekalaisia löytöjä olen tehnyt mm. Kirppis-Center Manhattanilla: Casallin käyttämättömät jumppatrikoot löytyivät 8 eurolla. Jumppahousuihin sopiva Niken paita tarttui matkaan tuokin 8 eurolla Töölöntorin Relovesta.



Kaarinan Ykköstien kirppiksellä en tietenkään pystynyt vastustamaan mielestäni aivan ihanaa Näkymätön Ninni -muumimukia. Uutena kaupasta en näitä mukeja enää hanki, mutta kuppi tulee kohtuulliseen hintaan vastaan kirpparilla, ostan sen käytettyä. Tästä mukista puuttuu ihan pienen palanen pohjan reunasta. En itse asiassa huomannut puutetta edes kirppiksellä, mutta onneksi tuo lovi ei haittaa kupin käyttöä. Maksoin mukista 12,90 euroa.


Arabian Onnimanni-kuosista valmistetun tyynyliinan löysin Hyvinkään Tingi ja tongi -kirpparilta. Tuo kuosi on minulle rakas ja nostalginen. Kirjahyllystä löytyy kirjojen joukosta peltipurkki samalla kuosilla kuin nyt tuo sohvalla majaileva tyyny. Pitäisi tosin silittää tuo tyynyliina – kangas on vähemmän tyylikkäästi rypyssä…


Todellisen perusvaatteen, eli Espritin mustan neuletakin löysin eurolla Mimmin kirppikseltä. Neule on puuvillaa ja käyttökertoja tuolla vaatteella on ollut jo ihan kunnolla, mutta se ei minua haittaa: mustista neuletakeista, vähän jo käytetyistäkin on aina pulaa.

Millaisia löytöjä olette tehneet viime aikoina? Kaunista kevään odotusta!

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja löytöjä :) Viikon sisällä olen löytänyt kaksi virolaista pellavamekkoa 5 euroa kappalehinnalla. Sen lisäksi löysin Aarikan Piccolo kaulakorun 2,2 eurolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiitos Gunagolu! Hyviä löytöjä olet jälleen tehnyt!

      Poista
  3. Kipaisin nopeasti tuolla blogikirppiksellä enne muita menoja ja suuntasin heti ensimmäisenä siun pöydän luokse tutkailemaan tavaroita tarkoituksenani kehua tätä blogia samalla. Mutta ujous iski, enkä uskaltanutkaan sanoa siulle mitään. Ehkä ensi kerralla sitten! :D

    Oli kyllä kaikenlaista houkutusta Vooninki-sali pullollaan! Sieltä en kuitenkaan kiikuttanut kotiin mitään erityistä, mutta muuten kirppiskeiju on viime aikoina suosinut. Olen löytänyt huokeasti mm. Killan pieniä neliökulhoja sekä pienen sinisen purnukan, Marimekon läppärilaukun ja miehen ikävuodella varustetun aivan upean värikkään kalenteripyyhkeen. Lisäksi talomme roskikselta löytyi hyljätty huiman pitkä kumiviikuna, josta adoptoin oksan juurtumaan omaan kotiin. Saapi nähdä, tuleeko tuosta mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos kommentista <3 Hyviä löytäjä olet tehnyt. Mun Kilta-onni on ollut viime aikoina surkea, toivottavasti jossain kohtaa tulisi taas vastaan Kiltojakin.

      Poista
  4. Hyviä löytöjä olet tehnyt. Pidän myös tosi paljon noista Aarikan purkeista. Minulla oli niitä joskus oranssi-mustina, mutta menin myymään ne tilanpuutteessa, kun ne eivät sovi tyyliltään laisinkaan nykyiseen keittiöön. Nuo sinivalkoiset Marianne-purkit ovat yhä käytössä.
    Mimmin kirppis on kyllä hyvä löytöpaikka, pitäisi käydä siellä useammin.
    Minulla paras löytö viime aikoina on ehkä ollut Kauklahden designvati Manhattanin kirpputorilta sekä jakku SPR Kontista. Kirjoitin niistä postauksenkin :)

    https://esmeraldaneetos.blogspot.com/2019/05/saviloytoja-osa-2-design-aarre.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekemäsi löydöt ovat upeita - kyllä keräily on ihanaa (ainakin suurimman osan ajasta).

      Poista