maanantai 20. toukokuuta 2019

Siivouspäivä lauantaina!


Jälleen on aika toukokuisen Siivouspäivän. Säätiedotus näyttää lupaavalta, eli kannan pari kassillista tavaraa myyntiin tulevana lauantaina 25.5.2019 Helsingin Vanhaan kirkkopuistoon, eli Ruttopuistoon. Myynnissä on tuttuun tapaan vaatteita, astioita, kenkiä, koruja.

Siivouspäivän kirppis on melkein perinne: olen ollut vähintään kolme tai neljä kertaa jo myymässä keväisessä Ruttopuistossa kamppeitani. Tapahtuma on kyllä tosi kiva! Ihmisiä – sekä myyjiä että ostajia riittää ja iloinen kirppistunnelma tarttuu.

Kirppismyyjiä on paikalla jo kukonlaulun aikaan, itse ajattelin raahautua puistoon klo 9 maissa. Helsingissä ja muualla Suomessa on paljon myyjiä eri paikkakunnilla. Kannattaa tsekata myyntipaikat Siivouspäivän sivuilta.

Toivotaan, että aurinko jaksaa paistaa lauantainakin!

8 kommenttia:

 1. Pitääpä kurkistaa missä täälläpäin olisi noita kirppiksiä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa! Ja vaikka omankin kirppiksen voi pystyttää esim. omaan pihaan.

   Poista
 2. meinasin jo hermostua:lauantaina siivouspäivä,minulla tyhypäivä,lapsenlapsen harrastuksen harjoituspäuivä ja formulat.paha ruuhka.rakastan kirppistelyä,mutta hyvä työkaveri jää eläkkeelle niin että tyhy mernee ohi muun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ruuhkaiselta! Onneksi kuitenkin Siivouspäiviä tulee uusia, eli kyse ei ole aivan ainutlaatuisesta tapahtumasta.

   Poista
 3. En ole kuullutkaan tuollaisesta kirppis tapahtumasta.
  No en mä oikein kuljekkaan noita kirppareita, mutta missä olen käynyt, ihan kiva tapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivouspäivä taitaa olla suosituin Helsingissä ja esim. Turussa. Tuona päivänä voi kuka tahansa pystyttää oman kirppiksen vaikka omalle pihalle ja merkitä myyntipisteen Siivouspäivän www-sivuulle.

   Poista
 4. Ihania juttuja laitat myyntiin...ostaisin ainakin kengät ja lampun ja kassin😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Mari! Toivotaan nyt, että säät suosivat. Nyt näyttää säätiedotuksen suhteen vähän pahalta.

   Poista