sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kirppisvinkki!

Kävin aamulla viemässä Kirppis-Center Manhattanille kolme kassillista tavaraa myyntiin. Vähän jännät fiilikset nyt, mahtaakohan tavaraa mennä vai kannanko yhtä monta kassia ensi lauantaina kotiin  toivottavasti ei.

Keräilin Kilta-astioita myyntiin myös. Huonokuntoisimmat lähtevät eurolla, parilla. Iso osa tuotteista on täällä bloginkin puolella esillä olleita. Selvästi tuo Domino-kattila kiinnostaa. Sitä kävi moni jo katselemassa, kun roudasin vasta tavaroita.Nyt siis peukut pystyyn myyntionnen toivossa! Iloista sunnuntaita.

18 kommenttia:

 1. Onnea kirppismyyntiin! Aikamoisia ihanuuksia sinulla siellä näyttäisi olevan kaupan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Toivottavasti nämä ihanuudet purevat turkulaisyleisöön.

   Poista
 2. Peukut pystyyn :) Itselläkin kirppupöytä varattu parin viikon päästä. Täällä meillä Lahdessa.

  VastaaPoista
 3. Ei ole tuolla kirpparilla tullut käytyäkkään pitkään aikaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn noin kerran puolessa vuodessa Manhattanilla, mutta silloin kun itse myy, tulee käytyä tietty useammin.

   Poista
 4. Mä heti tihrustin näytöltä sun vaaterekkiä, että mitä sieltä löytyisi =) Kirppispöydässä on kyl oma hommansa, kun eka kaivat myytävät kaapeista, hinnoittelet ne, roudaat ne kirppikselle ja sit jos kaikki ei mene kaupaksi, niin ne tars saada taas mahtuun johonkin =) Onnea kirppismyyntiin ♥ Toivottavasti kauppa käy hyvin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Niinpä, kirppismyynti on aina urakka, mutta tästä puuhasta mä tykkään <3 Jopa numerot kiinnostaa, kun kyse on kirppiksestä..

   Poista
 5. Onnea myyntiin, pitäisi itsekin saada aikaiseksi. Meillä oli viime syksynä pöytä melkein kaksi viikkoa, mutta taas olisi kertynyt tavaraa myyntiin. Kukahan sitä ylimääräistä tänne oikein kantaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vintageinteriorxx! Mä ihmettelen aina myös, miten kummassa tavaraa aina vain kertyy ja kertyy...Vinkkaa, jos laitat jossain kohtaa kirppispöydän pystyyn!

   Poista
 6. Kyllä on kirppispöytä mun mieleen, väriä ja selkeyttä tarpeeksi! Harmi vaan että on muutama sata kilometri välissä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kiva että kirppispöytä näyttää susta kivalta ja harmi, että et ihan helposti pääse piipahtamaan tuolla kirpulla.

   Poista
 7. Aaaahh miten ihana blogi, miksen ole törmännyt tähän aiemmin?! Mitä aarteita sun kotona onkaan :) Itsekin bloggailen vähän saman aiheen ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tosi kivasta kommentista Hanna ja mukavaa, että löysit blogiini. Täytyy käydä kurkkaamassa blogissasi!

   Poista
 8. Hei, palasin tähän sun postaukseen, kun halusin tietää, miten sulla kävi kauppa. Noin hienoa kirppispöytää harvoin näkee. Joten, miten onnistui myynti? Oliko hinnat kohdallaan? Mulle on käynyt joskus niin, että nipinnapin saan pöytävuokran maksettua, vaikka muuta odotin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppismyynti meni ihan hyvin, kiitos kysymästä Mervi. Aluksi vaikutti siltä, että tavara liikkuu huonommin, mutta viikon aikana myyntiä kertyi pikku hiljaa (myynnissä ei puhuta monista sadoista euroista, mutta kolmenumeroisesta luvusta). Uskon, että mulla oi hinnat kohdillaan, mutta ehkä tuolla Manhattanilla menisi periaatteessa paremmin uudemmat tavarat. Sellaiset jutut (kuten lasikulhot) myivät, mitä en olisi uskonut ja sellaista jäi pöytään, mitä olisin luullut, että menee kyllä (mm. Mikkihiiri-valaisin, peltipurkkeja). Huonosti onnistunut kirppispöytä on kyllä ärsyttävä asia! Olen kokeillut myyntiä tosi monissa turkulaisissa hyllykirpuissa, mutta suosin nykyään tuota suosittua Manhattania. Sorruin kyllä itsekin ostelemaan, kun kävin siivoamassa pöytää mutta tein kivoja löytöjä - niistä lisää jossain kohtaa postauksessa.

   Poista