keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Oi, ihmeellinen Venetsia

Oli ihmeellistä kävellä Venetsian rautatieasemalta ulos ja nähdä tällainen näky edessään.

Oli ihmeellistä tajuta, että kaupungissa ei todellakaan ole autoja, vaan kaikki nopeampi kulkeminen tapahtuu vesibussilla tai moottoriveneellä.

Oli ihmeellistä kulkea hellevaatteissa, syödä monta jäätelöä päivässä ja juoda maailman parasta kahvia  pilkkahintaan.


Oli ihmeellistä katsella usvaista taivasta ja rauhallisesti liikkuvaa merta massiivisten taidebiennaalipäivien päätteeksi.

Oli ihmeellistä kurkistella antiikkiliikkeiden ikkunoista sisään ja uskaltaua pariin liikkeeseen sisälle asti.Oli ihmeellistä ihastua yli 60 vuotta vanhaan krokotiilinnahkaiseen laukkuun ja hankkia se 20 eurolla.Ihmeen ihmeellinen Venetsia, toivottavasti tapaamme pian. Tai viimeistään vuonna 2017.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Pinkki Pingviini! Törmäsin laukkuun heti ekana päivänä, mutta kävin ostamassa sen vasta toiseksi viimeisenä - onneksi se oli paikallaan edelleen.

   Poista
 2. Reissu ihmeellisyyksiä täynnä! Ihania kuvia. Ja ihanhan tässä matkakuumetta pukkasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valtavirrassa! Reissu oli kyllä hieno (mitä nyt olin kamalassa flunssassa...) ja Venetsia todellakin ihmeellinen.

   Poista
 3. Ihania kuvia ♥ Vaikka en itse välitä krokotiilinnahkaisista esineistä, tuo laukku on upea! Mä en ole käynyt Venetsiassa, mutta toivottavasti vielä joskus pääsen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Mietin pitkään tuota krokotiilinnahkaa ja vähän se epäilyttää edelleen, mutta päädyin silti laukkuun, koska sen muotoilu on niin ihana. Toki mielestäni on myös eri ostaa aidosti vanha laukku, uutena en tuota materiaalia olisi halunnutkaan.

   Poista