perjantai 4. syyskuuta 2015

Yksityiskohtia

Tällä kertaa luvassa on hyvin kuvapainotteinen postaus. Nappasin nämä otokset huhtikuussa, kun kevätaurinko jo kurkisteli hetkittäin verhojen välistä. Kyllä vanhoissa taloissa, menneen ajan esineissä ja asioissa, on ihan oma henkensä! Puhukoot kuvat puolestaan.

Nyt viikonlopun viettoon! Sunnuntaina, jos taivaalta ei tipu ihan kissoja ja koiria, kerään taas kirppiskamani ja käyn myyntihommiin. Tällä kertaa luvassa sympaattinen Henrikin Pihakirppis klo 11–15 (Henrikin katu 8). 

4 kommenttia:

 1. Nuo täytetyt eläimet saavat aina niskakarvani pystyyn. Niissä on jotain karmivaa. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta täytetyt eläimet, varsinkin linnut, ovat useimmiten mielenkiintoisia ja kauniita. Eri asia on, jos täytetty eläin on uhanalainen tms.

   Poista
 2. Ihanat verhot! Itselläni oli melkein samanlaiset, mutta menin myymään ne, kun pääsin raivausurakkani kanssa sellaiseen vauhtiin, että myyntiin lähti vaikka mitä. Ja nyt sitten nähtyäni tuon kuvan sun verhoista, tuli jo jo entisiä omiani ikävä :D Kivoja juttuja muissakin kuvissa. Myyntionnea sunnuntaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valtavirrassa! Nuo verhot on kyllä nostalgiset ja hienot. Jännä nyt nähdä, päästäänkö myymään, kun on luvattu aika huonoa ilmaa.

   Poista