sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Satunnaista kirppismatkailua

Myös loppukesästä tuli käytyä maakuntien kirpputoreilla. Ei tosin yhtä ohjelmallisesti kuin alkukesän matkoilla esim. Porvooseen tai Forssaan.

Matkalla Turusta Poriin kuulin, että matka viivästyy 20 minuutilla, joten laskin, että ehdimme aivan hyvin piipahtaa Euran Kirputon-kirppiksellä. Olen mennyt monesti Kirputtoman ohi, mutta paikka on ollut aina kiinni tai ainakin olen luullut niin. Olin siis todella innoissani, kun vihdoin pääsin sisälle asti Kirputtomaan. 15 minuuttia tiivistä kiertelyä tuotti tulosta ja mukaan lähti vaaleansininen metallipurkki, sienikori ja kasa vanhoja kiiltokuvia.

Näin myös useamman Esteri Tomulan suunnitteleman emaliastian ja tattikulho meinasi koitua kohtalokseni. Tämä taisi olla ensimmäinen kerta, kun näin tuon kulhon livenä. Se oli ihana. Toinen kutkuttava tuote oli Arabian kalaleikkuulauta, mutta en raaskinut hankkia kumpaakaan. Vein korin mökille ja se pääsi heti käyttöön.


Metallipurkit ovat heikkouteni. Tämä päätyi kylpyhuoneeseen. Eniten käyttöä purkeille on keittiössä, mutta minulla taitaa olla tasaisesti joka huoneessa purkit käytössä.

 Kiiltokuvien pohjalla on ruskea Kilta-lautanen. Lautaset löytyivät Ekokaarinasta eurolla. Kiiltokuvia on sekalainen kasa ja osa näyttää lapsuudesta tutuilta. Kuvasta leikkaantunut keltainen enkeli on suosikkini, vaikka enkelit eivät noin muuten ole kovinkaan lähellä sydäntä...

Viime sunnuntaina järjestettiin Mietoisten/Pyheen torilla kirpputori. Paikalla oli kasa myyjiä ja ihan mukavasti väkeä. Torilta löytyi kaksi pientä hopeakaulakorua (ei kuvaa) ja tuikitärkeä Halinalle-pehmolelu (mökille).2 kommenttia:

  1. Kirputon on ollut yksi suosikkikirppareitani; olen löytänyt sieltä itselleni sukset ja vaatteita ja ystävälleni kattoon kiinnitettävän hyväkuntoisen korituolin muistaakseni kympillä.

    VastaaPoista
  2. Juu, Kirputon vaikutti oikein laadukkaalta paikalta. Täytyy muistaa aukioloajat ja käydä useammin jatkossa.

    VastaaPoista