perjantai 10. tammikuuta 2014

Vanhaa ja uudehkoaYksi vakiokirppiksistäni on Yliopistonkadun Pelastusarmeijan kirpputori. Mielestäni juuri Yliopistonkadun pisteessä on monipuolisin valikoima, verrattuna siis Puutarhakadun ja Kuralan liikkeisiin. Kierrän poikkeuksetta koru-, kenkä- ja astiahyllyt sekä tietysti ns. vintage-rekin.

Kenkähyllyn antia on ehkä noin kaksi kertaa käytetyt parin sesongin takaiset Vagabondin nahkanilkkurit. Pohjallisen tuo kenkä vaatii, mutta olen niin tottunut hieman liian suuriin kenkiin, että en jäänyt miettimään kenkien ostoa kahta kertaa.

Hieman vanhempaa esineistöä edustaa lievästi mummomainen pannumyssy. Myssy on käsityötä ja sen kuosi teki minuun suuren vaikutukseen. Pannumyssy on muuten melko harvinainen asia kirppiksellä – etsin monta vuotta kyseistä kapistusta ja sitten lopulta luovutin ja ystäväni neuloi minulle lahjaksi myssyn. Viime kesänä Mäntän SPR:n kirppikseltä löysin retrokuosisen pannumyssyn ja nyt sitten vastaan käveli tämä lintuversio. No, retromyssy on tätä nykyä mökillä ja kaksi pannumyssyä on varsin diskreetti määrä näinkin suurelle teen kuluttajalle (en kyllä ole koskaan hauduttanut kahta pannua yhtä aikaa, mutta nyt minulla on siihenkin sitten mahdollisuus...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti