perjantai 17. tammikuuta 2014

Tuolista asiaa

Törmäsin samaisella Pelastusarmeijan kirppari -reissullani aika hauskaan nojatuoliin kirpparin alakerrassa. Kuva on kännykällä räpsäisty, mutta kyllä siitä joten kuten käy ilmi tuon kernipäällysteisen tuolin hienous. Itse asiassa tuoli on melko kookas, vaikka kuvasta mittasuhteita on vaikea havaita. Voi olla, että joku on jo vienyt tuolin kotiinsa, mutta jos ei, niin ei sitä ole myöskään hinnalla pilattu (10 euroa).


Tänään päätin myös nopeasti vierailla Linnankadun Lähimmäisen kirpputorilla, koska en käy kyseisessä paikassa juuri koskaan. Vierailemattomuuteeni on syy: hinnoittelu, laatu ja vaihtuvuus. Paikka ei ns. nytkään pettänyt, koska silmiini ei osunut mitään kohtuuhintaista, laadukasta tai mielenkiintoista. Toki paikka saattaa yllättää positiivisestikin ja olen minäkin esimerkiksi ostanut kaksi edelleen käytössäni olevaa nahkaista laukkua tuolta.

Kävin kirpparin yläkerroksissa myös, missä on ennen kaikkea huonekaluja. Päädyin valokuvaamaan alla olevaa vihreää tuolia. Tuoli on mielestäni kovin sympaattinen ja nyt mietinkin, että pitäisikö sitä harkita ihan tosissaan. Tämäkin tuoli on päällystetty keinonahalla ja en kovinkaan huolellisesti tutkinut sen kuntoa. No, täytyy harkita tuota yksilöä, mutta voihan myös olla, että joku muu ihastuu siihen ja päättää tarjota sille uuden kodin jo ennen kuin pääsen uudelleen sitä katselemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti