perjantai 20. lokakuuta 2023

Löydöt Nihtisillan kierrätyskeskuksesta ja Kontista



Espoosta löytyy suht lähekkäin Nihtisillan (Kilo) kierrätyskeskuksen myymälä, SPR:n Kontti ja hyllykirppis-Akseli. Piipahdimme eräs sunnuntai kierrätyskeskuksessa sekä Kontissa ja ilman ostoksia emme arvatenkaan lähteneet kotiin. 



Olen näitä metallisia kynttilänjalkoja nähnyt ennenkin, mutta nyt napsahti. En enää pystynyt selvästikään vastustamaan 6,50 eurolla tämän kutsua! Näiden alkuperä on minulle hieman epäselvä – olisiko kyseessä tanskalainen esine alkujaan? Kynttilänjalat ovat sellainen kipupiste, että vähintään kesän jälkeen alan haalia niitä joka vuosi lisää. Ja jossain kohtaa havahdun, että niitä(kin) on liikaa. Katsotaan, mikä yksilö joutuu seuraavaksi kirppiskassiin.

Pieni peltilautanen on myös yllättävän syksyinen. Tämän käyttötarkoitus on vielä hieman haussa, mutta tuo soveltuu ainakin kynttiläalustaksi tai vaikka glögilasin alle. Lautanen on Marimekon ja olin jopa ihmeissäni, kun Kontissa hintalapussa luki vain 3 euroa.



Mustapäinen hieman pienemmän kokoinen veitsi (2 euroa) on oivallinen juustoille – selvästikin näiden ostosten kohdalla on ollut jo talven ja joulun tunnelmat mielessä. Veitsi löytyi myös Kontista.


Cocktail-lasin tai jäätelöannoksen näköinen kookas rintakoru on puolestaan Aarikkaa. Koru on aikamoisen iso, mutta sehän ei haittaa. Tämä on todella ysäri, mutta yhtä aikaa ainakin omasta mielestäni aivan ihana. Rintakoru kustansi 4,50 euroa ja löytyi Nihtisillasta.

Loppuun vielä hieman epämääräiset vaatekuvat. Molemmat mustat kasat löytyivät kierrätyskeskuksesta. Merinovillaiset housut ovat osoittautuneet aivan todella hyväksi ostokseksi 4,50 eurolla. Housut ovat lämpimät, siistit ja todella mukavat. Voi olla, että en enää koskaan pue näiden jälkeen farkkuja jalkaan..



Toiset mustat housut löytyivät myös Nihtisillasta. Kyse on kasarilta tai ysäriltä peräisin olevista mokkanankahousuista. En ole vielä kertaakaan pitänyt näitä, mutta kunhan talvi tässä etenee, tulevat nämä käyttöön. Housut maksoivat 7,20 euroa. 


Oletteko tehneet hyviä kirppislöytöjä viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti