perjantai 10. kesäkuuta 2016

Itse ihanuus! + linkkivinkit?

Bongasin Hietsun kirppikseltä huhtikuussa hehkuttamani Vuokon mekon. Eipä mennyt kovinkaan pitkään, kun katseeni nauliutui Facebook-kirpputorilla erääseen toiseen Vuokon mekkokaunokaiseen. Aluksi luulin, että minun ei kannata sen enempää mekkoa kuolata, koska kokolappua koristi pienempi numero kuin Hietsusta löytämässäni mekossa. Onneksi tarkistin mitat, ja se oli sitten menoa. Lopulta en joutunut edes huutamaan kilpaa mekkoa, vaan sain omalla tarjouksella, 35 eurolla, itselleni.
Ja. Tämä mekko on puhdasta rakkautta! Täysin haalistumattomat värit, laadukas puuvillakangas, graafisuus ja mekon pituus, tekevät vaatteesta melkeinpä täydellisen. Kun mekko saapui postiin, oli minun pakko rynnätä sovittamaan raitatapausta heti viereisen ruokakaupan sovituskoppiin. Nyt täytyy vain toivoa, että voin iloita mekosta mahdollisimman pitkään.

Miten vielä voisin hehkuttaa tätä mekkoa? Sydän, sydän, sydän!

Loppuun vielä toive, rakkaat lukijat: kaipaisin blogisuosituksia. Olisi hienoa saada lisää kiinnostavia, retro- ja kirppishenkisiä blogeja lukulistalle. Sivupalkista näkee, mitä blogeja seuraan, mutta aina on lisää tilaa uusille tai vanhoille tulokkaille. Rohkeasti siis suosituksia lisäämään kommenttiboksiin. Sana on vapaa!

14 kommenttia:

 1. Upea löytö! Näyttää ihan uudelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilviraitti! Mekko on tosi hyvin säilynyt; sitä ei varmastikaan ole paljon käytetty edellisten omistajien toimesta.

   Poista
 2. Tyylikäs ja laadukas löytö! Itse luen tällaista blogia http://70-luvulta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinni! Tuon 70-luvulta päivää on tuttu, mutta täytyypä lisätä se pysyvästi sivupalkkiin mukaan.

   Poista
 3. Hieno löytö! Tervetuloa tutustumaan mun blogiini, Oranssiin. https://oranssia.com/ Blogissa tavoitellaan onnellista, yksinkertaista elämää ja tehdään itse - valtaosa sisustus- ja tuunausmateriaaleista on peräisin kirppikseltä ja juttuja tehdään retrovärien hengessä. :)

  VastaaPoista
 4. Mä bloggailen osoitteessa www.repeteus.blogspot.fi ; enimmäkseen kirppislöytöjä mutta myös sivuloikkia viherkasveihin, keittiöön ja koiramaailmaan :)

  Sinun blogia on tullut kyllä seurailtua, meillä aika sama maku kirppislöytöjen ja astioiden suhteen :). Myös pohdintasi Muumimukeista jäi mieleen. Oma mielipide on vielä muodostamatta mutta eipä ole kyllä uutta Arabiaa tullut enää ostettua sen jälkeen kun Helsingin tehdas suljettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos kommentista ja vinkistä Hanna! Täytyypä tutustua tarkemmin kivan oloiseen blogiisi.

   Poista
 5. Vau miten upea tuo Vuokon takki! Itsekin löysin viime viikolla ihanan punavalkoisen Vuokon kauluspaidan kirppikseltä, ajattelin tehdä siitä (ja parista muusta löydöstä) pian postauksen :) Kirjoittelen siis kirppistelyyn ja vintageen keskittynyttä blogia Lilyssä, välillä postailen myös muista kivoista jutuista :) Käy ihmeessä kurkkaamassa! Sinun blogisi on myös hurmaava ja jää ehdottomasti seurantaan! Kivaa kesää ja kirppisonnea! :)

  http://www.lily.fi/blogit/annie-mink

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie Mink! Ihanat vintage-löydöt blogissasi, kävin kurkkaamassa. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta!

   Poista
 6. Ihana ♡♡♡ Mä haluan kans!

  Mä en keksinyt mitään sellaista blogia, jota et jo ennestään lukisi tai mitä ei olis jo aikaisemmin sanottu. Mun pitää kans käydä kurkkiin noita aikaisempia ehdotuksia, jos sieltä löytyy mullekin jotain mukavaa =) Ihanaa alkanutta viikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tämä Vuokon mekko on kyllä oikea aarre. Kivoja blogivinkkejä olen saanut, eli toivottavasti säkin saat mukavia vinkkejä.

   Poista
 7. Onko Kirppisblogi Kuusankoskelta tuttu ...lasilöytöjä...

  VastaaPoista