perjantai 8. elokuuta 2014

Vuoden eka Manhattan

Turun tunnetuin ja suosituin kirpputori taitaa olla Kirppis-Center Manhattan. Olen itse myynyt kyseisessä paikassa useampaan otteeseen, mutta itse ostoksilla käyn Manhattanilla aika harvoin. Heinäkuun lopussa kävin ensimmäistä kertaa tänä vuonna paikanpäällä. Joskus aikaisemmin Manhattan tuntui ylihinnoitellulta ja tukkoiselta, mutta tällä kertaa kokemus oli positiivinen. Huomasin myös, että hyllyjärjestystä oli muutettu ja nykyään kaikki myyntipaikat tuntuvat tasa-arvoisemmilta, toisin kuin ennen.

Olen rampannut sen verran paljon kirppiksillä koko kesän tai oikeastaan koko vuoden, että hieman alkoi hirvittää, kun Manhattaniltakin jäi käteen lopulta useampi juttu. No, täytyy uskoa, että loppuvuosi on vähän vähemmän aktiivista kirppisaikaa.

Käyttötavara, taattua laatua Fiskarsin keittiösakset.
Ikuinen heikkouteni, Marimekko. Päällä hyvännäköinen tunika/mekko, kuvassa huono.


Ja tuttu turhuus, mutta silti ihanuus. Minikokoinen Brion mäyräkoiralelu. Omistan toki myös perinteisen maassa vedettävän kaverin kanssa.2 kommenttia:

  1. Hei! Linkitin sut blogiini, joka ei ole julkinen, mutta kutsun lähetän sähköpostiin mielelläni, jos haluat käydä katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta! Kutsun voit lähettää s-postiin: kirppis.rakkautta@gmail.com.

    VastaaPoista