keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Siivouspäivä 24.5. + Henrikin pihakirppis 25.5.!

Tulevana viikonloppuna tapahtuu kirppisrintamalla paljon. Lauantaina on valtakunnallinen Siivouspäivä ja minäkin raahaan Turun Kupittaanpuistoon useamman kassin nurkissa pyöriviä tavaroita myyntiin. Kenkiä ei ole kuin muutama, koska harvemmin omat 3536-kokoiset kenkäni menevät kaupaksi. Astiat, laukut tai korut eivät tässä kuvassa ole mukana vielä laisinkaan (täytyy käydä seuraavaksi niiden kimppuun...). Myyntiin tulee myös miesten vaatteita.

Osallistuin viime elokuussa edelliseen Siivouspäivään ja toivon, että tälläkin kertaa säät suosivat ja ihmiset löytävät entistä paremmin paikalle. Olen varannut paikan myös Henrikin pihakirppikseltä sunnuntaina, eli hyvin kirppispainotteinen viikonloppu on tulossa.

Kaivoin arkistojen kätköstä kuvan viime elokuun Siivouspäivästä. Onnekseni huomaan, että melkein kaikki kuvasta löytyvistä kamoista on jo löytänyt uuden kodin! Erittäin hyvän poistuman omiin kirppisrojuihini sain joulukuussa 2013, kun myin viikon ajan Ihana-kirppiksellä tavaroitani. Pian se ei enää ole mahdollista, koska kuulin vain pari päivää sitten, että tuo Ihana lopettaa jo tämän viikon lauantaina, eli 24.5.! Surkeaa. 

Pidin paikasta todella ja löysin vielä viime viikolla monta hienoutta sieltä (blogini päivitykset laahaavat hieman jäljessä). Kummallista on, että kirppis ei ole edelleenkään päivittänyt sivuilleen lopettamispäätöstään. Ihana-kirppiksen Facebook-ryhmästä löysin kaivamalla tiedon lopettamisesta. No, täytyy toivoa, että sympaattiselle puutalolle löytyy käyttöä ja Turun keskustaan löytää tiensä jokin uusi kirppis. 
2 kommenttia:

  1. Harmi, että Ihana kirppis lopetti. Turun keskustassa ei oikein käymisen arvoisia kirppiksiä nyt ole.

    VastaaPoista
  2. Ihana-kirppiksen menettäminen tekee kyllä ison aukon Turun keskustan kirppistarjontaan. Jäljelle jää vain Pelastusarmeijat tms., harmi.

    VastaaPoista