tiistai 13. toukokuuta 2014

Berliini

Vappu on jo reippaasti takanapäin, mutta palaan toukokuun alkuun, koska vietin sen Berliinissä kirppistunnelmissa. Olin jo henkisesti varautunut ennen matkalle lähtöä, että viikonloppuisin auki olevat suurkirpputorit, kuten Mauerpark, jäävät tällä kertaa väliin mutta onnekseni ystäväni bongasi metrotunnelista mainoksen vapunpäivänä pidetystä ulkoilmakirpputorista.

Onneksi todellakin, koska tämä Ostbahnhofin läheisyydessä sijainnut puistokirppis oli juuri sopivan kokoinen. Sopivaa tavaraa löytyi myyntipöydistä vielä viimeisen aukiolotunnin aikana (klo 16–17). Paikka oli täynnä kutkuttavia koruja, astioita, koriste-esineitä, aterimia, leluja jne.Ensimmäinen näkymä myyntikojuille. Sinne!
Harmillisen epätarkka kuva myyntipöydästä.Peltirasian jokaisessa kyljessä on eri kuva, ihastuttavaa.

Messinkinen teesiivilä + aluslautanen.Graafinen kakkulapio. Kuva ei tee oikeutta.

Tämän metallisen lelupupun sain ilmaiseksi, koska sen vetomekanismi on mennyt rikki. Pupu myös kyykkii aikamoisessa etukenossa, mutta en voinut vastustaa silti tätä lelurotiskoa. On sillä sen verran söpöt vihreät housutkin jalassa.
Viimeiseksi ostokseksi jäi tämä rintaneula. Oikeastaan korun ostamisesta tuli minulle jonkinlainen pakkomielle ja hoin vielä viereisellä terasilla Haluan ostaa korun -mantraa ja lopuksi ostin hieman epäillen tämän ananaskirsikkamaisen rintarossin aivan viime hetkellä ennen sulkemisaikaa. Ehkä olin nähnyt jo niin monta ihanaa korua eri kojuissa, että tämä kyseinen tuntui hieman tylsältä viimetipan ostokselta. Viimeistään Suomessa katselin iki-ihastuneena tätä korua, onneksi tiemme kohtasivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti