tiistai 3. kesäkuuta 2014

Toukokuun tavarat

Huh, kuvasin juuri kasan tavaroita, jotka ovat löytäneet tiensä kotiini toukokuun aikana. Samalla päätin joitakin asioita, kuten "loppuvuonna en voi ostaa tätä määrää tavaraa per kuukausi". Oikeastaan en ole ostanut tavaraa yhtään sen enempää kuin esimerkiksi huhtikuussakaan, mutta kun kaiken kasaa yhdellä kuvauskerralla yhteen, tuntuu määrä...hmm..liialliselta. Tässä kuitenkin toukokuun tavarat. Vaatteet ja kengät (kyllä, monikossa) postaan erikseen.

 Hyödyllistä hyödyllisempää: vajaa arkki kiiltokuvia. Erityispojot mäyräkiiltokuvasta.Tämä kukkaromainen ristipistoin koristeltu pikkupussukka on tainnut olla ennen käsilaukku. Avausmekanismissa on pienet lenkit, mihin voisi pujottaa ohuen ketjun. Tämä kaunokainen löytyi Henrikin pihakirppikseltä.Peltinen kahvipurkki. Klassikko halpaan hintaan Mimmin kirppikseltä ei kaipaa sen enempää perusteluja.Ennen Ihana-kirppiksen kuoppaamista, löysin Ihanalta mm. nämä vaaleansiniset Kartio-lasit. Kartiot ovat aina tervetulleita kotiini. Siivouspäivänä tosin myin tummansinisiä pieniä ja isoja Kartioita pois – jostain syystä tummansinisiin laseihin oli tullut kummallista tahramaista pintaa, mikä ei lähtenyt laseista asiallisesti pois. No, lasit löysivät uuden kodin joka tapauksessa.  


Arabian pieni kukkaruukku löytyi Hassiselta. Nyt täytyy keksiä vain tarpeeksi pieni viherkasvi tuohon ruukkuun. 

Löytökirppikseltä käteeni jäi sivistyssanakirja noin 15 vuoden takaa. 

Ja...sokerina pohjalla todellinen turhake, eli vinkuva, hieman tahmea kumikarhu. Mutta. Karhu tarvitsi uuden kodin.


Katsokaa nyt! Mikä eksynyt ja lohduton ilme...


2 kommenttia:

  1. Alkuviikosta löysin mökiltä tuollaisen kahvipurkin. Kansi tosin puuttuu.

    VastaaPoista
  2. Kivaa. Mökillä tällaiset vanhat peltipurkit toimii usein tosi hyvin säilytysrasioina tai sitten ihan vaan koristeina.

    VastaaPoista