sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Kaunista joulua!

Kaunista, rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille ihanille lukijoilleni 💕



Tänä vuonna tapahtui pienoinen joulun ihme, kun joulukuusi saapui tähänkin kotiin. Aikamoisen kivan kokonaisuuden lasisia vanhoja koristeita olen ehtinyt vähän yli kymmenen vuoden aikana kerätä kirppiksiltä. Kuusessa ainostaan tupla latvatähti ja kultaiset jääpuikot ovat muovisia koristeita.

 




Olen melkoisen ylpeä tästä kuusesta: kaikki valosarjasta kuusenjalkaan on kirppiksiltä. Nuo viimeisimmät kirppislöydöt teki tänä syksynä puolisoni ja montaa euroa ei noihin mennyt.






Erilaisia pieniä jouluisia kynttiläasetelmia on ollut pitkin joulukuuta olohuoneen pöydillä ja tasoilla. Ikkunalaudan joulukynttelikkö on yksi parhaimmista jouluisista löydöistä, 4 eurolla toimiva kynttelikkö Salon kierrätyskeskuksesta useampi vuosi sitten. Tuo kaurisasetelma oli joulukoristepussin uumenissa ja päätin sen säästää kokonaisena. Se on selvästi vanhempaa tuotantoa ja pohjasta löytyy merkintä "Czechoslovakia", eli ei tuo ole aivan viime vuodelta.



Toisella ruokapöydällä on asteen verran vähemmän kimmeltävä meininki. Tykkään myös tämän näköisistä koristeista, vaikka bligblingiä pitää myös olla. Keittiön kranssit ovat hieman maanläheisempää tyyliä.






Kimallekransseja löytyy tällä hetkellä kaksi. Oviaukossa on myös runsas setti Weisteen ihania vanhempia muovisia koristeita: saumapalloja ja -käpyjä. Näitäkin on kertynyt kunnon kokonaisuus, vaikka iso osa onkin mennyt askarteluun, kransseihin. Toinen blingblig-kranssi löytyy sohvan päältä. Tuota oli lähes mahdoton kuvata. 





Nyt suljen koneen ja ryhdyn joulun viettoon. Oikein hyvää joulua!

4 kommenttia:

  1. kaunista.hyvää joulua.

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis kuusi koristeineen! Ja tutun värinen MoccaMasterkin bongattu :D Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen ollut ihan naurettavan innoissani tuosta kuusesta ja erityisesti koristeista - ei tässä turhaan ole hamstrattu. Punainen MoccaMaster best! Hyviä välipäiviä!

      Poista