torstai 29. kesäkuuta 2023

Kesä!

Kesä ja kesäloma ovat täällä! Seuraavat viikot nautin saaristomökin ihanuudesta, kirppisten kiertämisestä ja Itä-Suomessa mökkeilystä. Tänä vuonna suuri kirppismatka suuntaa Ouluun ja Pohjanmaalle  matkasta lisää myöhemmin, kunhan reissun päälle päästään. 


Hellettä on riittänyt jo nyt, katsotaan kuinka kuivaksi pihat, puistot ja metsät pääsevät. Tänä vuonna saattaa sienestäminen jäädä vähemmälle, yhyy. Ilmastoasioista olisi minulla enemmänkin sanottavaa, ehkä jossakin kohtaa sanainen arkkuni avautuu. Nyt joka tapauksessa yritän nauttia kesästä ja lomasta  se on luksusta se!




Muutama kesäinen ja lomailuun sopiva löytö: värikäs, ihana puuvillainen Vuokon pyöreän mallinen kangaslaukku löytyi Kampin Moody Mondaysta 24 eurolla. Rakastan Vuokkoa ja haaveilen Myllynkivi-mekosta, mikä on kuin tämä laukku, mutta vaatteen muodossa, ah. 



Mustat, laadukkaat nahkasandaalit löysin viime viikolla Iso Roban Relovesta. Kenkiä on käytetty aivan minimaalisesti ja nahka on todella pehmeää ja miellyttävää jalassa. Sandaalit olivat hintavan puoleiset, 65 euroa, mutta Alexander Wangin kengät tuppaavat maksamaan uutena monia satoja euroja, eli ainakaan ihan niin paljon en näistä kengistä pulittanut.

Kengät ovat super kauniit ja hyvät jalassa! Nyt pitäisi vielä päättää, mistä sandaaleista tai kengistä seuraavaksi luovun, sen verran monta yksilöä kenkäkaapista löytyy.

Oikein kaunista ja riemukasta kesäkuun loppua! 

2 kommenttia:

  1. Tuo Vuokon kassi on kyllä upea löytö, onnittelut. Muistuttaa tosiaan Myllynkivi-mekkoa.
    Niin ja tervetuloa Ouluun kirpistelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen tosi innoissani edelleen tuosta Vuokon laukusta, on kyllä ihana. Ja kiitos, Oulu lähenee!

      Poista