keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Kissanaama ja nostalgiamatka

Viime kesänä matkaani lähtenyt söpö vanha kissakortti päätyi vihdoin kehyksiin. Metalliset raamit löytyivät Mimmin kirppikseltä kolmella eurolla. Kehys ei ole ihan uuden uusi ja se on peräisin käsittääkseni Tanskasta. Takaa löytyy tarra "äkta brons Jyden".


Vaikka kehys näyttääkin hauskalta tuossa pikkupöydällä, päädyin kiinnittämään kuvan seinälle. Kissatyyppi katselee arvoiseltaan paikalta itse askarrellun gorillataulun päältä.Kilta-kokoelmani on kasvanut puolestaan yhden teekupin verran.  Sinisen kupin bongasin Kirppis-Center Manhattanilta kolmella eurolla. Sinistä Kiltaa on aivan varmasti valmistettu suuria määriä, mutta minulla tämän värisiä teekuppeja on vasta pari. Ostan kuppeja sopuhintaan ilman aluslautastakin, koska yleensä lautanen löytyy kupille kyllä pariksi, varsinkin jos jaksaa etsiä edes pienen tovin.Viimeisin löytö on todellinen nostalgiamatka 80-luvulle. En voinut vastustaa näitä Maailman vahvin nalle -sarjiksia. Manhattanilla oli tarjolla kokonaiset vuosikerrat ja selailin lehtiä hyvän aikaa. Lopulta valitsin matkaani kaksi sarjista, vaikka lapsuuudenkodissani nämä samat lehdet varmaankin edelleen pitävät majaa.


Sarjikset maksoivat yhteensä 1,20 euroa. Aku Ankka meille tuli myös, mutta vähän myöhemmin. Itse taisin oppia lukemaan juuri näistä nallelehdistä. Pari vuotta sitten.


Millaisia kirppislöytöjä olette viime aikoina tehneet? Olen itse rampannut ehkä hieman vähemmän kirppareilla tai ainakin olen ollut vähän harkitsevaisempi ostosten suhteen.

2 kommenttia: