maanantai 12. kesäkuuta 2017

Tarjotinpöytä

Olen etsiskellyt Helsingin yksiööni kätevää tarjotinpöytää, mitä voisi käyttää kun istuskelee/makoilee sängyssä. Sänky kun on pienessä asunnossa selvästi sohvan korvaaja. Tuntuu myös, että läppäriltä tv-ohjelmien katselu on kivempaa, kun koneen saa aseteltua muualle kuin sänkyyn.

Viime maanantaina onnisti: kävelin Samaria-kirppiksen (Wanhakierto) ohi Töölössä ja ikkunassa nökötti tämä viilupintainen tarjotin. Olin jo aikaisemmin katsellut Ikeasta peräisin olevaa muovista versiota samaisessa ikkunassa, mutta päätynyt siihen että noin 15 euron hinta on vain liikaa rumasta tarjotinpöydästä. Odotus kannatti.Mielestäni sain tarjotinpöydän edullisesti, 7 eurolla. Pöydän kunto on hyvä: jotakin pientä kulumaa pinnassa on, mutta kunnon pyyhkiminen ja taikasienen näyttäminen taittojaloille, tekivät hyvää.

Pöydässä on merkintä "Seba Sweden", mutta en onnistunut löytämään mitään tietoa tarjottimen valmistajasta. Vähän tässä on sairaalamaiset vibat, mutta ehkäpä asunnossani ei muuten ole vastaava tunnelma.


Pöydän päälle asettelin uuden ihanan Muumimukin, jonka äitini minulle antoi. Olen tuota ns. taidemukia kuolannut, mutta tiedättehän ongelmallisen suhteeni uusiin Muumimukeihin. Hieman harmaalla alueella tietysti mennään, kun pyydän lahjaksi näitä uusia yksilöitä, mutta katsotaan, josko pystyn vieroittamaan itseni uusista mukeista jossain kohtaa.Aurinkoista uutta viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Kaunis tarjotin, kätevä kun tavarat pysyvät suorassa, toisin on jos pitäis kuppia sylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Totta, kuppi sylissä on tosi hankalaa, nyt ei ole enää samaa ongelmaa.

   Poista
 2. Mielettömän upea löytö, olisin myös kotiuttanut tuon kaunottaren <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Pitääpä vinkata kirppiksestä meidän helsinkiläisille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikassa yleensä aika kovat hinnat, mutta välillä tulee myös helmiä vastaan.

   Poista
 4. Jos kirjoitat googleen vaikka Seba sängbricka, niin löydät muutamia samanlaisia. Seba on ruotsalainen firma, joka tehnyt erilaisia kahvoja, ym. 50-luvulta alkaen, olisikohan tarjottimenkin valmistaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Tintti! Jotenkin automaattisesti googlaa aina englanniksi, vaikka tässä tapauksessa ruotsi olis ollut se parempi valinta.

   Poista
 5. Aivan mahtava löytö! <3 Ainakin oma läppäri kuumenee sylissä, niin tuollainen olisi kyllä kätevä välissä.

  VastaaPoista